Hoitola

Tervetuloa Kauneushoitola Félicitéen!


Yritys

Olen Leena Rantanen, SKY-kosmetologi ja koulutettu hieroja. Takana on sosiaalialan, kosmetologin ja koulutetun hierojan tutkinnot, neljän tyttären kasvatus, kotiäitiys sekä kuusi vuotta vieraan palveluksessa kauneushoitolassa. Yrittäjyys ei ole vieras asia, sillä vanhempani ovat tehneet työurakkansa yksityisyrittäjinä, joten olen nähnyt niin nousu- kuin laskukaudet ynnä niiden vaikutukset yrittäjyyteen ja ihmisiin.

Haave yrittäjyydestä lienee ollut aina taustalla. Kun lapset ovat kasvaneet, oman ajan lisääntyminen oli ehkä se lopullinen syy, joka sai tekemään päätöksen oman yrityksen perustamisesta. Lisäksi halu toteuttaa asiat omalla tavallani, tehdä hoitoja, joissa asiakas tuntee olonsa palvelluksi ja rentoutuneeksi. Minulle asiakas on kokonaisuus, ei vain näppyläinen iho tai kireä epäkäslihas. Hoidoissani pyrin muuntelemaan kokonaisuutta asiakkaan ongelmien sekä tarpeiden mukaan, saada sinut unohtamaan työkiireet, kivut ja säryt sekä muut huolet. Saat olla vain, hetken pääroolissa irti arjesta, ladata itsesi jaksamaan. Onhan Kauneushoitola Félicité lupauksensa mukaan ihmisten huoltoasema; tässä liikkeessä on asiakkaan henkinen ja fyysinen hyvinvointi tärkeintä. Ympäristö säädetään toiveidesi mukaan: taustamusiikki tai hiljaisuus, häiritsevät tekijät minimissä, pehmeä valaistus, värien harmonia. Ne ovat toivottavasti asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi levänneeksi.

Olet tervetullut tutustumaan ja rentoutumaan!Hoitohuone


Leena Rantanen

Leena Rantanen, Felicite


Olen yrittäjä, SKY-kosmetologi ja koulutettu hieroja.

SKY-logo


Aino Rantanen

Aino Rantanen, Felicite


Olen jalkojenhoitajaksi erikoistunut lähihoitaja ja työskentelen hoitolassa tehden jalka- ja käsihoitoja, kestolakkauksia sekä sokerointeja. Olen käynyt Alexandria-sokerointikoulutuksen ja O.P.I. -manikyyrikoulutuksen. Parhaillaan opiskelen työn ohessa fysioterapeutiksi. Minulle voit varata ajan sähköisestä ajanvarauksesta tai soittamalla hoitolan numeroon 045 134 7143.
Felicite ulkopuolelta, Fleminginkatu 14 00530 Helsinki