Hoitola

Tervetuloa Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicitéen!


Yritys

Meille asiakas on kokonaisuus, ei vain näppyläinen iho tai kireä epäkäslihas. Hoidoissamme pyrimme muuntelemaan kokonaisuutta asiakkaan ongelmien sekä tarpeiden mukaan, saada sinut unohtamaan työkiireet, kivut ja säryt sekä muut huolet. Saat olla vain, hetken pääroolissa irti arjesta, ladata itsesi jaksamaan. Onhan Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicité lupauksensa mukaan ihmisten huoltoasema; tässä liikkeessä on asiakkaan henkinen ja fyysinen hyvinvointi tärkeintä. Ympäristö säädetään toiveidesi mukaan: taustamusiikki tai hiljaisuus, häiritsevät tekijät minimissä, pehmeä valaistus, värien harmonia. Ne ovat toivottavasti asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi levänneeksi.

Olet tervetullut tutustumaan ja rentoutumaan!Hoitohuone


Leena Rantanen

Leena, Félicité


Omistaja, SKY-kosmetologi, koulutettu hieroja

Perustin alkuperäisen Kauneushoitola Félicitén vuonna 2008. Minulla on takanani sosiaalialan, kosmetologin ja koulutetun hierojan tutkinnot, neljän tyttären kasvatus, kotiäitiys sekä kuusi vuotta vieraan palveluksessa kauneushoitolassa pääkaupunkiseudulla. Halu oman hoitolan perustamiseen kumpusi vahvasta visiostani tarjota ihmisille paikka, jossa he tuntisivat olonsa turvalliseksi ja hyväksytyksi juuri sellaisina, kuin he ovat. Minulle on tärkeää luoda kiireetön tunnelma, joka koostuu viihtyisästä ympäristöstä, yhteen asiakkaaseen keskittymisestä kerrallaan ja rentouttavasta värimaailmasta. Vaikka en enää tee hierojan töitä, taustani tältä alalta näkyy ja tuntuu kosmetologin töitä tehdessäni. Ammattiylpeys on minulle tärkeä asia ja sen innoittamana jaksan edelleen innostua työstäni aina uudelleen. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä ja otankin kokonaisuuden aina huomioon suunnitellessani asiakkaitteni hoitosuunnitelmia.

Minulle laadukas ja lämminhenkinen asiakaspalvelu on sydämenasia!

SKY-logo


Aino Rantanen

Aino, Félicité


Jalkojenhoitajaksi erikoistunut lähihoitaja, fysioterapia-opiskelija (valmistuminen vuonna 2022)

Olen Leenan nuorin tytär ja liityin hoitolan tiimiin vuonna 2015. Aloitin työt hoitolassa jalkojenhoitajana ja olen työn ohella kasvattanut osaamistani lisäkoulutuksilla. Tällä hetkellä tarjoan myös sokerointipalveluja, käsihoitoja, kynsien kestolakkauksia ja klassista-, sekä kuumakivihierontaa. Alkuvuodesta 2020 Käyn PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen, jonka myötä laajennan toimenkuvaani hoitolassa myös pilateksen yksilöohjauksiin. Minulle on alusta asti ollut tärkeää yksilöllinen asiakaspalvelu. Kiinnostukseni terveyttä ja ja tasapainoista elämää kohtaan saivat minut palaamaan koulunpenkille ja tavoittelemaan fysioterapeutin tutkintoa. Opintojeni päätyttyä vuoden 2022 loppupuolella hoitolamme palvelutarjontaan lisätäänkin fysioterapia. Teen jalkahoitoja lähialueilla kotikäynteinä ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille, ja tekemäni perusjalkahoidon pystyy hoitalassa kuittaamaan myös Epassin hyvinvointipassilla. Asiakkaitteni antama positiivinen palaute on joka kerta yhtä palkitsevaa kuulla ja se kannustaa minua kehittämään itseäni jatkuvasti pidemmälle, voidakseni tarjota heille parasta mahdollista palvelua.

Minulle on erityisen tärkeää se, että asiakas voi rentoutua ja luottaa minuun sekä ammattitaitooni.Elisa Kuusisto

Elisa, Félicité

 


Joogaopettaja (ISHTA-joogaopettajakoulutus, RYT 200h), Aguahara-vesihoitaja (tasot 1-3), yhteisöpedagogi-opiskelija (valmistuminen keväällä 2020)

Intohimonani on lisätä tietoisuutta ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Menetelmikseni olen valinnut joogan sekä Aguahara -vesirentoutuksen. Vedessä tehtävä hoito on kokonaisvaltaista, sillä vesi liikuttaa samanaikaisesti fyysistä kehoa, mieltä ja psyykettä. Siksi hoidolla on monimuotoisia vaikutuksia. Aguahara voi mm. alentaa stressitasoa, lievittää kivun tunnetta, parantaa unenlaatua, vapauttaa lihasten jännityksiä sekä lisätä itsetuntemusta ja –ymmärrystä. Teen Aguahara-vesirentoutuspalvelua uimahalleissa, joissa on lämminvesiallas.

ISHTA-perinteen (Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda) joogaharjoituksessa käytetyt tuhansia vuosia vanhat asana-, hengitys-, visualisointi- ja meditaatiotekniikat auttavat meitä rentoutumaan, elämään hetkessä ja kuuntelemaan kehoamme, parantaen liikkuvuutta ja yleistä hyvinvointia.

Polku kokonaisvaltaisuuteen on jokaiselle yksilöllinen. Opettajana ja hoitajana minun roolini on johdatella ja rohkaista sinua tulemaan tietoiseksi erilaisista tarpeistasi ja löytämään juuri sinua palveleva harjoitus. Opettajana haluan ylläpitää tilaa yhdessä oppimiselle ja tutkimiselle, epätäydellisyyden hyväksymiselle ja kaikenlaisten olotilojen olemassaololle.

Instagram: @ulappawellness
Facebook: Ulappa Wellness
ulappawellness@gmail.com


Katarina Ollila

 


Kosmetologi-opiskelija (valmistuminen alkuvuonna 2020)

 

 Emmi Rantanen

Emmi, Félicité

 


Pääomistaja / toimitusjohtaja, parturi-kampaaja, merkonomi

Olen Leenan toiseksi vanhin tytär ja ostin hoitolan osake-enemmistön syksyllä 2019. Olen koulutukseltani parturi-kampaaja sekä merkonomi ja minulla on monen vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä esimiestyöstä Parturi-kampaamo Teoksessa Helsingin keskustassa. Olen saanut vuosien varrella työssäni paljon arvokkaita oppitunteja yrityksen johtamiseen liittyvistä asioista ja ilokseni pääsen nyt hyödyntämään kaikkea oppimaani käytännössä. Tiedonjanoni on kuitenkin edelleen vahva, ja siksi suoritan parhaillaan työn ohella Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. 

En tee hoitolassa asiakaspalvelua, sillä tehtäväni on kantaa vastuu yrityksen pyörittämisestä, sekä henkilöstön johtamisesta.  

Olen seurannut hoitolan kasvua alusta asti paraatipaikalta ja olen äärimmäisen ylpeä siitä, että voin olla osa tämän perheyrityksen tarinaa. Äitini on hoivannut hoitolaa kuin omaa lastaan ja uurastanut antaakseen sille parhaimman mahdollisen kasvualustan. Minä haluan osaltani varmistaa, että hoitolan pääperiaatteet eivät unohdu matkan varrella. 

Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicitén tehtävä on tarjota asiakkaillemme tilaisuus arvostaa itseään. Haluamme tarjota laadukkaita palveluja ja tuotteita rautaisella ammattitaidolla ja lämpimällä asenteella.Felicite ulkopuolelta, Fleminginkatu 14 00530 Helsinki