Jalkahoidot


Jalkahoidot

Erityisosaamista vaativat jalkahoidot

Aino on lähihoitajapohjalta valmistunut jalkojenhoitaja, terveysalan ammattilainen, joka on alaraajojen ja jalkaterän alueen ongelmien asiantuntija. Ainon työnkuvaan perushoidon lisäksi sisältyvät jalkojentutkimus (yksilöllisen jalkojen rakenteen ja ongelmien kartoittaminen), omahoidon ohjeistus sekä yksilöllisten kevennystuotteiden valmistaminen. Hänen erityisosaamisenaan onkin diabeetikon, reumaatikon, sydän- ja verisuonisairaiden sekä ihosairauksista kärsivien hoito.

HUOM! Ne asiakkaat, joilla on mahdollisuus ePassin Hyvinvointipassiin, voivat maksaa sillä Ainon tekemiä perusjalkahoitoja.

Perusjalkahoito

Jalkojen perushuolto. Hoitokokonaisuuteen kuuluu jalkojen kylvetys sekä kovettumien ja känsien poistaminen. Lisäksi hoitoon sisältyy kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja jalkaterien hieronta. Hoito ei sisällä lakkausta, mutta sen ja kuorinnan saa tarvittaessa lisättyä hoitoon.

Ylellinen jalkahoito

Sopii kaikille, jotka kaipaavat jaloilleen enemmän kuin perushuoltoa. Tähän hemmotteluhoitoon kuuluu jalkojen kylpyhetki, kuorinta sekä kovettumien ja känsien poistaminen. Lisäksi paketti sisältää kynsien leikkauksen, kynsinauhojen huollon sekä lakkauksen. Naamion vaikuttaessa jaloissasi saavat kädetkin osakseen hieronnan. Kaiken kruunaa jalkaterien ja säärien hieronta.

Virkistävä jalkahoito

Kevyempi versio perusjalkahoidosta, joka sopiikin jaloille ilman kovettumia ja känsiä. Hoito sisältää lyhyen kylvetyksen jaloille, kuorinnan, kynsien leikkauksen sekä kevyen hieronnan.

Hemmotteluhetki käsille ja jaloille

Phyt’s Instant Douceur Mains & Pieds
Ihoa pehmittävä, hemmotteleva ja ravitseva hoitolahoito käsille ja jaloille. Rentouttava kylpy jaloille aloittaa hoitokokonaisuuden ja valmistelee ihoa kuorinnalle. Kynsien leikkaus sekä kynsinauhojen siistiminen vie kohti naamiota ja ihanaa hierontaa, jonka jälkeen on aika siirtyä käsien hoitamiseen sekä hemmotteluun. Kuivat, arjen rasittamat kädet saavat pehmittävän kuorinnan, kynsien viilauksen sekä naamion ja lopun kruunaa hemmotteleva käsihieronta. Ei enää käsien piilottelua pöydän alla tai rikkimenneitä sukkahousuja, vaan astelet hoidon jälkeen kissamaisen kevyesti ja käsin, jotka muistetaan!


Hinnasto:

Jalkahoidot

 • Perusjalkahoito 60 €
 • – lakkauksella, lisähinta 8 €
 • – kuorinta, lisähinta 8 €
 • Ylellinen jalkahoito 90 €
 • Virkistävä jalkahoito 42 €
 • Hemmotteluhetki käsille ja jaloille 60 €
 • – varpaankynsien lakkaus, lisähinta 8 €
 • – sormenkynsien lakkaus, lisähinta 8 €
 • Yksilölliset Poron-pohjalliset 20-35 €
 • Silikoniortoosit alkaen 25 €
 • Kuumakivihieronta jaloille lisäpalveluna 25 €

HUOM! Ne asiakkaat, joilla on mahdollisuus ePassin Hyvinvointipassiin, voivat maksaa sillä Ainon tekemiä
perusjalkahoitoja.


Varaa itsellesi aika tänään

Siirry ajanvaraukseen