Lahjakortti


Nopea tapa saada ystävä iloisesti yllätetyksi

Kun haluat muistaa läheistäsi mukavalla hoidolla, saat nyt hankittua lahjakortin Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicitén palveluihin tai tuotteisiin helposti ja nopeasti. Sähköisen lahjakortin saat sähköpostiisi maksun suoritettuasi ja voit lähettää sen edelleen kortin saajalle sähköpostilla. Nopeimmillaan kortti on käytettävissä jo muutamassa tunnissa.

Näin helposti tilaat kortin

1. Ota yhteyttä puhelimella (SMS tai WhatsApp 045 134 7143), sähköpostilla (hoitola@felicite.fi) tai täyttämällä tilauslomake ja kerro, mihin hoitoon/tuotteeseen tai mille summalle haluat lahjakortin tilata.

2. Vahvistamme tilauksen ja sen summan, jonka voit maksaa nettipankissasi SEPA-maksuna hoitolan tilille FI40 7997 7990 6519 32
Saaja: Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicité Oy
Käytä maksun viestinä tekstiä: Lahjakortti.

Tai maksa summa MobilePay:lla hoitolan lyhytnumero 64405 saajana!

Voit maksaa myös Visa, MasterCard tai American Express-korteillasi (credit tai debit) käyttämällä tilauslomakkeen alapuolella olevaa maksutoimintoa!
Lähetä kuitenkin ennen maksua tilauslomakkeella meille tiedot haluamastasi lahjakortista.

3. Jos maksat nettimaksulla, lähetä maksun jälkeen tilisi veloitustapahtumasta kuvaruutukopio tai sähköinen tuloste liitteenä sähköpostilla hoitolan osoitteeseen hoitola@felicite.fi.

Tätä sinun ei tarvitse tehdä, jos maksat MobilePay:lla tai maksukortilla, koska saamme maksun tiedot välittömästi.

4. Saat vastauksena tilaamasi lahjakortin numeroituna pdf-kopiona sähköpostiisi. Voit lähettää kortin edelleen lahjasi kohteelle.

5. Paperille tulostetulla lahjakortilla saat tehtyä kortin osoittaman hankinnan hoitolassa. Sähköiset lahjakortit on numeroitu oikean käytön varmistamiseksi. Lahjakortti on voimassa oletusarvoisesti puoli vuotta sen antamisesta.

Kysy neuvoa, jos operaatio tuntuu hankalalta.

Ja aina voit tulla liikkeeseen hakemaan myös perinteisen lahjakortin.
Paperisen lahjakortin saat myös liikkeestä. Sen voit ostaa ja lahjoittaa halutulle hoidolle, tuotteelle tai summalle, jolla saaja voi ostaa valinnaisia tuotteita tai palveluita oman maun mukaan. Sitä voi käyttää myös osasuorituksena kalliimpaan hoitoon tai tuotteeseen.


Lahjakortin tilaus
Maksu kortilla

Voit maksaa sähköisen lahjakortin myös maksukortillasi (Credit tai Debit). Syötä haluamasi lahjakortin summa ja hyväksy se Maksa-napilla.