TuotteetAcadémie Scientifique de Beauté - logo

Académie

125 vuotta tieteellisen ihonhoidon huipulla

Académie Scientifique de Beauté -kosmetiikkatalo on perustettu jo vuonna 1890 ja se avasi myös Pariisiin Ranskan ensimmäisen ihonhoitokoulun vuonna 1928. Académien tutkimus- ja tuotekehitysosasto on aina ollut moderni, ennakkoluuloton ja innovatiivinen. Ensimmäisestä Princesse des Crèmes -hoitovoiteesta Formule Merveilleuse – superseerumiin asti Académie onkin valloittanut käyttäjien sydämet huippuosaamisellaan. Académie on oikea valinta, kun haluat näkyviä tuloksia!

Académie-tuotteet perustuvat aktiivisiin ja tehokkaisiin aineisiin, jotka valitaan erityisen huolella parhaan mahdollisen puhtauden ja tehokkuuden takaamiseksi. Nykyisin tuotteissa käytettäviä aineita on 800 erilaista ja niiden pitoisuus on korkein mahdollinen ihanteellisia tuloksia ajatellen. Tuotteet valmistetaan Ranskassa noudattaen tinkimättömästi ISO 22716 -standardeja. Tuotekehityksen perustana onkin ajatus siitä, että iholle tarjotaan aina parasta.

Tervetuloa Académie-maailmaan, missä kaunis iho on kaikkien oikeus!

Camillen 60 - logo

Camillen 60

Kauniit ja hyvinvoivat jalat ja kädet!

Laadukas Camillen60-tuoteperhe hoitaa jalkasi ja kätesi kamomillan luonnollisella voimalla. Ne viilentävät, puhdistavat ja hoitavat sinulle hyvän olon, joka säteilee käsistä ja jaloista kokonaisvaltaisesti. Diabeetikoille omat erikoistuotteet.

Jane Iredale - logo

Jane Iredale – hoitava mineraalimeikkisarja

Laadukkaat ja ihoa hoitavat raaka-aineet.

Jane Iredale-tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotka takaavat tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Tuotteiden mineraaleissa noudatetaan uusinta teknologiaa, joka varmistaa hyvän suojakertoimen. Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua ja sertifioitua luomua aina kun mahdollista.

Jane Iredale on saanut eläinkokeettomuus-sertifionnin Coalition for Consumer Information on Cosmetics’ (CCIC) Leaping Bunny Program-järjestöltä, sen ollessa johtava, kansainvälisesti arvostettu eläinsuojelujärjestö.